Perhatian;
Blog ini bukanlah mewakili secara langsung syarikat Asia Herbal Biotech. Anda digalakkan melayari website rasmi syarikat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perniagaan ini dan promo semasa syarikat.Kandungan blog ini bertujuan untuk mempromosi aktiviti perniagaan syarikat dan memberi info kepada ahli-ahli yang berminat menjadi Smart Partner syarikat ini.

Saturday, September 25, 2010

Selamat Datang

Salam Sejahtera, 
Salam 1 Malaysia,


Terima kasih kerana mengunjungi blog ini. Di sini kami bawakan kepada anda satu peluang perniagaan yang sungguh hebat.

Apa yang hebat?


Syarikat ini mempunyai Ahli Lembaga Pengarah dan Pengurusan yang amat berpengalaman yang diterajui oleh Y.A.M Tengku Baharuddin Ibni Sultan Mahmud,DK


Syarikat mempunyai kewangan yang stabil dan kukuh serta ikatan kolaborasi yang teguh bersama RESINTECH BERHAD (sebuah syarikat terbitan awam yang tersenarai di papan utama Bursa Malaysia)

Penghasilan produk nutrisi bioteknologi terkini dengan usahasama dan R&D oleh universiti ke 40 terbaik di dunia.

Semua urusan dilakukan secara ONLINE, sistem perniagaan Global Network Marketing secara e-Dagang( Bonus Online,Pendaftaran Online,Pembelian Online, Pengiklanan Online dan lain-lain lagi)

Pelaburan USD 5 JUTA untuk pemindahan paten bioteknologi bertaraf dunia dalam bidang kultur tisu CORDYCEPS ke Malaysia.

Syarikat mempunyai kemudahan pembelajaran bersistematik dan program latihan berterusan dengan mengamalkan budaya penyayang dan ambil berat antara satu sama lain.

Syarikat melaksanakan Plan Pemasaran ADVANCE HYBRID MARKETING yang hebat dan realistik untuk mencapai impian semua ahli.

No comments:

Post a Comment